Margareta Mesić, univ.spec., klinička je psihologinja, certificirana gestalt psihoterapeutkinja i supervizorica, trenerica edukacije iz gestalt terapije, doktorantica na Fakultetu socijalnog rada, Zagreb.

Od 2007. godine do danas (Psihika d.o.o.) organizira i provodi edukacije iz gestlt psihoterapije po programu Gestalt Instituta Malta (GPTIM) te provodi individualnu i grupnu psihoterapiju i superviziju. Od 1999. do 2014. godine radila je u kliničkim uvjetima rada s rizičnom populacijom, ovisnicima, njihovim obiteljima i na poslovima primarne prevencije i mentalnog zdravlja. Član je povjerenstva za psihoterapiju Hrvatske psihološke komore, član Nadzornog odbora Hrvatske psihološke Komore, član Upravnog odbora DGIPH-a.

Pridruženi je učitelj u HITUDIM-u za polaznike edukacije iz psihoterapije za rad s djecom i mladima. Član je EAGT-a. Osnivački je član Europske asocijacije za terapijski rad s djecom i mladima (EIATCYP) i pridruženi član Hrvatskog društva za superviziju (HDSOR).

Suradnik je u suradničkom zvanju naslovnog asistenta za znanstveno područje društvenih znanosti, polje psihologije, na odjelu za zdravstvene studije, Sveučilište u Zadru

ISO
Kontakt
Psihika d.o.o. Centar za psihoterapiju, edukaciju i savjetovanje Email: psihikad.o.o@zd.t-com.hr Tel, fax: (023) 241 467