dr. med. Vladimir Milošević, spec. psihijatrije

Vladimir Milošević, dr. med., spec. psihiatrije, psihodramski terapeut, supervizor i trener, nosilac Europskog certifikata za psihoterapiju (ECP). Rođen u Beogradu, živi i radi u Sloveniji (Psih.bol. Idrija).

Voditelj psihodramske edukacije u Srbiji, Hrvatskoj i Sloveniji i Austriji kao pridruženi član edukativnog tima na Univ. Insbruck.

Psihodramske edukativne radionice i seminare je vodio u Bruxellesu, Torinu, Tel Avivu, Oxfordu, Jeruzalemu, Zadru, Splitu, Skoplju… Redovni učesnik na kongresima IAGP, kao voditelj radionica ili predavač (London, Jeruzalem, Istanbul, Rim, Rovinj) kao i na drugim međunarodnim psihijatrijskim i psihoterapijskim kongresima EAP i FEPTO (Dublin, Cambridge, Jeruzalem, Beograd, Zagreb…), Ljubljana, Portorož, Firenza, Budimpešta,  Guadalajara…

Osnivač i prvi predsjednik Instituta za psihodramu u Beogradu (EAPTI). Suosnivač i voditelj redovnih međunarodnih psihodramskih seminara ISA (International Spring Accademy 2010-…) in CCTD (Cross Cultural Training Days 2002-2010).

Autor više stručnih publikacija.

Savjetnik u filmovima : »Projekcije« (Pula, 2014) in »S one strane« (Berlin, 2016, Beograd 2016), »Muškarci ne Plaču«, (Karlove Vari 2017.)