Grozdana Biočić-Zrilić, klinički psiholog

Grozdana Biočić-Zrilić, klinička psihologinja, certificirana geštalt psihoterapeutkinja, edukatorica.

 

Nakon završenog studija  psihologije na Filozofskom fakultetu u Zadru  stekla je naslov  diplomirani psiholog. Višegodišnjim provođenjem prakse iz područja kliničke psihologije od strane Hrvatske psihološke komore stekla je naslov kliničkog psihologa. Do 2018.g. radila je kao psiholog u Odjelu za djecu, mladež i obitelj Centra za socijalnu skrb Zadar. Suvlasnica je firme Mentes d.o.o., studija za razvoj osnobnih, grupnih i organizacijskih potencijala u okviru koje provodi individualnu terapiju, terapiju parova i grupnu terapiju.

 

Od 2008.g. certificirani je geštalt psihoterapeut, a od 2010.g. provodi individualnu psihoterapiju edukanata geštalt psihoterapije.  2017. godine postaje certificirani pridruženi učitelj (Psihika d.o.o. EAPTI) za bazični program edukacije za geštalt psihoterapeuta te počinje voditi grupni proces edukacijskih grupa u istom institutu.

2015.g. završava  edukaciju za terapeuta iz područja obiteljskih konstelacija pod vođenjem Lidije Pecotić.

 

Članica je Hrvatskog psihološkog društva, Hrvatkse psihološke komore, Društva integrativnih i geštalt terapeuta Hrvatske (DGIPH) te EAGT (European Association for Gestalt psychotherapy).

 

Od 1999. do 2003. radila je kao stručni suradnik i predavač u srednjoj školi u Bujama, Istra. Od 2008.g. vodila je radionice u okviru tečaja priprema za brak. 2010.g. započinje s mentorskim radom u okviru provođenja vježbeničkog staža psihologa u CZSS Zadar; od 2012.g. provodi mentorstvo za kliničku praksu studenata psihologije na FF u Zadru; od 2015.g. studentima psihologije  FF u Zadru predstavlja geštalt terapiju u obliku iskustvene radionice.

 

U jednom mandatu obnašala je funkciju dopresjednice Zadarskog ogranka Društva psihologa Hrvatske.