Dr. sc. Keneth Evans (†) – Srpanj 2016.

Registrirani je psihoterapeut Britanskog Savjeta za Psihoterapiju (UKCP) . Također je direktor Psihoterapeutskog Instituta  za savjetovanje i edukaciju Scarborough (SCPTI) i osnivač Europskog Instituta za psihoterapeutske studije u Normandiji, Francuska (EUROCPS) kojeg je EAPTI verificirao. Radi kao terapeut, supervizor i trener u mnogim europskim zemljama, među ostalim, u Engleskoj, Češkoj, Francuskoj, Grčkoj, Malti, Izraelu, Italiji, Irskoj, Danskoj, Rumunjskoj, Norveškoj, Švedskoj, Sloveniji, Hrvatskoj, Bosni, Makedoniji i Srbiji.

Ken je više godina radio u domeni socijalnog rada, a nakon toga je na Sveučilištu Cambridge završio studijski program za zvanje anglikanskog svećenika te radio u području mentalnog zdravlja. Kvalificiran je kao Gestalt psihoterapeut i integrativni psihoterapeut i ima bogato iskustvo  u radu s odraslima, parovima i grupama u državnom i privatnom sektoru.

Glavna područja njegovog profesionalnog djelovanja su: psihoterapija, supervizija, savjetovanje, terapijska edukacija i istraživanje.

Sa svojom suprugom Johannom, također Gestalt psihoterapeutkinjom, vodi farmu La Volee u Francuskoj koja je pro-organska i potiče samoodrživost i ekološke principe seoske proizvodnje.